Navigatie
Volg ons ook op:
Aangesloten bij:














Eerste E-sport NK Zweefvliegen

Vanaf 14 mei vindt het eerste Nederlands Kampioenschap Zweefvliegen online plaats. Door de Corona crisis geïnspireerd, zijn we met de organisatie van het 'echte' NK Zweefvliegen op zoek gegaan naar een alternatief. Inschrijven voor dit NK is open en kostenloos, maar vliegers met een uitnodiging of wildcard voor het echte NK hebben voorrang bij het inschrijven.

9 wedstrijden, 2 oefeningen, flaps of niet
Er worden 9 wedstrijden gevlogen verdeeld over data tussen 18 en 31 mei 2020. Van deze 9 wedstrijden tellen de beste 7 resultaten. Het exacte schema wordt gepubliceerd op de webpagina van het NK Zweefvliegen. Op 14 en 15 mei zijn 2 oefendagen om bekend te raken met de landschappen en de werking van Condor. Er wordt gevlogen in 2 'klasses', namelijk met of zonder flaps. De eerste groep bestaat uit club, standaard en 20m klasse. De tweede uit 15m, 18m en open klasse. De twee groepen vliegen op aparte servers een eigen taak, maar wel in dezelfde weersomstandigheden.

Hoe werkt Condor?
Op de webpagina van NK zweefvliegen staat een korte uitleg van wat er nodig is om Condor te kunnen vliegen en mee te doen aan het E-sport NK Zweefvliegen. Tussendoor wordt er via de Dutch Condor Group (Facebook) veel geoefend waar je altijd kunt aanhaken om ervaring op te doen. Deelnemers die zich voor 30 april inschrijven en nog gèèn Condor Soaring Simulator hebben, kunnen 20% korting krijgen op de aanschaf van de software. Deze optie is terug te vinden in het inschrijfformulier.

Team E-NKZ

Wedstrijdschema: KLIK

Elke racedag:

19:45 uur join
20:15 uur stopjoin
20:16 uur Racestart (20:36 bij regatta)
20:36 uur Startwindow closed
NK Zweefvliegen: donderdag 18 mei tot en met zaterdag 27 mei 2023

NK Zweefvliegen - 2023
Verwerkingstijd: 0.04 seconden